Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

Which V60 works with Suncom??

Discussion in 'MOTOROLA' started by mbeall, Sep 21, 2002.

  1. mbeall

    mbeall New Member

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Which V60 works with Suncom??

    I need to upgrade from the old StarTac to a V60 .. Which one works with Suncom and where is the best place to buy??

    Thanks
     
  2. cryogenic

    cryogenic Bronze Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    May 27, 2002
    Messages:
    1,443
    Likes Received:
    0
    Location:
    Knoxville, TN
    My Phone:
    Samsung A990
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    Suncom would use the V60t, as they are a TDMA network...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. mbeall

    mbeall New Member

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    What about the V60i .. isn't that TDMA also?

    Mike
     
  4. G20Ryder

    G20Ryder Member
    Senior Member

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    right now ATT has the TDMA version out cingular hopefull will have it early next month
    which im waiting for so nice and calm yeah right i want that now
     
  5. mbeall

    mbeall New Member

    Joined:
    Sep 21, 2002
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Will the ATT TDMA version work with Suncom ??
     
  6. cryogenic

    cryogenic Bronze Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    May 27, 2002
    Messages:
    1,443
    Likes Received:
    0
    Location:
    Knoxville, TN
    My Phone:
    Samsung A990
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    Even though in theory, it SHOULD work, I've heard AT&T locks their phones down so tight they CANNOT be used on any other network, even an affiliate network. I've heard reports of numerous people trying exactly that, to no avail..... Half the time AT&T won't even activate a Suncom phone on their network.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. TwStd4lFe

    TwStd4lFe New Member

    Joined:
    Sep 22, 2002
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am on Suncom and I use the ATT V60t, the Suncom stores here in VA sell them so yes they are compatible with Suncoms network
     

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice