Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

Verizon broadband

Discussion in 'Northeastern US Wireless Forum' started by zenixcomp, Jul 12, 2008.

  1. zenixcomp

    zenixcomp New Member

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Himrod
    Hi, I understand I may not get help here but I am at a lost as to where I can go. So, here it goes.

    I helped a friend install a USB modem from verizon in his laptop. Following the instructions to the letter. When finished I was able to connect and had 3 bars of signal. When I try to load a page off the web though all I get is page cannot be displayed. I wondered if it might be an activation issue so I attempted to activate the card. It came up with Activation failed. Could this be why I am unable to surf the web? If so, is there a work around that someone might know?

    I'd really appreciate whatever assistance I can get. Thank you in advance!
     

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice