Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

V557 Ticker

Discussion in 'MOTOROLA' started by Gabriel, Jan 4, 2006.

  1. Gabriel

    Gabriel TICUS AD MORTEM
    Senior Member

    Joined:
    Oct 13, 2002
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Location:
    California
    My Phone:
    Motorola v551
    Wireless Provider(s):
    Cingular
    i have looked on google to find out how to flex my 551 to get the ticker on v557. i havent found anything, except for people looking for the same thing as me.

    has any of you any idea how to do this? maybe you have heard something?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. Jay2TheRescue

    Jay2TheRescue Resident Spamslayer
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 17, 2002
    Messages:
    12,400
    Cell Tower Picture Gallery:
    158
    Likes Received:
    430
    Location:
    Northern Virginia
    My Phone:
    Pixel 4a 5G
    Wireless Provider(s):
    AT&Tingular 310-410
    Have you tried Motomodders? I haven't looked there lately but from what I've been able to figure out the V551 and V557 hardware are the same, just the firmware is different. When I upgrade to a Razr I was going to try putting a V557 monster pack on my V551.

    -Jay
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Gabriel

    Gabriel TICUS AD MORTEM
    Senior Member

    Joined:
    Oct 13, 2002
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Location:
    California
    My Phone:
    Motorola v551
    Wireless Provider(s):
    Cingular
    yeah, i tried the modders site already, but nothing.

    as soon as you try that flexing on your v551 let us know!!! i'll keep on searching
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. jenholeston

    jenholeston New Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    wv

    what exactly is that media ticker???
     
  5. paulmac

    paulmac Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    416
    Likes Received:
    20
    Location:
    Upstate NY
    My Phone:
    Bionic - Rooted
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    It should be possible, in fact I believe one of the newer versions of the Razr has screen3 technology. So when I had my razrs I was always trying to find a way to get the ticker on my razr. Never could get it working. I think there is a little more to it than a different monster pack etc. Like Jay suggested there is a lot of stuff on motto modders about people wanting, etc. But I don't remember anyone getting it working. I do remember one post where someone got it working on the razr v3. But he had connections at motorola and it was supposed to be something that was comming out. Never did that I know of.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice