Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

Tapatalk problems

Discussion in 'The WirelessAdvisor Community' started by viewfly, Sep 23, 2015.

  1. viewfly

    viewfly Mobile RF Advisor
    Senior Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    785
    My Phone:
    iPhone 6S Space Grey
    Wireless Provider(s):
    AT&T; Tmobile SIM only
    anyone else having problems? Can't connect.
     
  2. QLR

    QLR RIP Note!
    Senior Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    4,199
    Cell Tower Picture Gallery:
    47
    Likes Received:
    621
    My Phone:
    Samsung Galaxy S8+
    Wireless Provider(s):
    VZW, AT&T based Tracfone, T-Mobile
    I has some sort of error message just now, but I was able to get in after a second attempt.

    Sent from my SM-N910V using Tapatalk
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. budney

    budney Resident Headbanger
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    6,239
    Cell Tower Picture Gallery:
    14
    Likes Received:
    341
    Location:
    Eugene, OR
    My Phone:
    iPhone 6s+
    Wireless Provider(s):
    AT&T
    I am typing this from the Windows Tapatalk app on my Asus tablet running 8.1, but cant access in from my Nokia 1520 with the WP10 preview.
     
  4. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    I did upgrade the tapatalk part that resides on the server yesterday. I just saw an endless loading problem when clicking on a link in a notification. No problem when entering after starting the app.

    Sent from my XT1094 using Tapatalk
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. budney

    budney Resident Headbanger
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    6,239
    Cell Tower Picture Gallery:
    14
    Likes Received:
    341
    Location:
    Eugene, OR
    My Phone:
    iPhone 6s+
    Wireless Provider(s):
    AT&T
    Something is going on with the iPhone/iPad app. I can navigate the site on my 6+, but no posts are showing. CDG is having the same issue.

    image.png image.png
     
    charlyee likes this.
  6. Gamer03

    Gamer03 Technology Aficionado
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Jul 30, 2003
    Messages:
    9,066
    Cell Tower Picture Gallery:
    74
    Likes Received:
    249
    Location:
    The Florida Everglades
    My Phone:
    Motorola X Pure
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless
    Joe,

    I get this error when attempting to log into WirelessAdvisor on my phone. I have the latest version of Tapatalk which was released today.

    Screenshot_2015-09-23-21-49-24.png
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    #6 Gamer03, Sep 23, 2015
    Last edited: Sep 23, 2015
  7. budney

    budney Resident Headbanger
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    6,239
    Cell Tower Picture Gallery:
    14
    Likes Received:
    341
    Location:
    Eugene, OR
    My Phone:
    iPhone 6s+
    Wireless Provider(s):
    AT&T
    WA is the only forum that I can not view through Tapatalk. I think the forum software upgrade for Tapatalk borked something.
     
  8. dmapr

    dmapr Gold Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    5,034
    Likes Received:
    1,002
    Location:
    Bay Area, CA
    My Phone:
    Pixel XL
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless; MTS
    Seems to work now
     
  9. charlyee

    charlyee Ultimate Insanity
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    10,725
    Cell Tower Picture Gallery:
    135
    Likes Received:
    1,483
    Location:
    SE Wisconsin
    My Phone:
    iPhone X
    Wireless Provider(s):
    at&t/Airtel/Turkcell
    Not for me on iOS.

    Appears to work from Android from my understanding but not from iOS or Windows?
     

    Attached Files:

    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  10. dmapr

    dmapr Gold Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    5,034
    Likes Received:
    1,002
    Location:
    Bay Area, CA
    My Phone:
    Pixel XL
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless; MTS
    I wonder if it still works on iOS 8
     
  11. charlyee

    charlyee Ultimate Insanity
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    10,725
    Cell Tower Picture Gallery:
    135
    Likes Received:
    1,483
    Location:
    SE Wisconsin
    My Phone:
    iPhone X
    Wireless Provider(s):
    at&t/Airtel/Turkcell
    @dmapr, no idea but all my other forums work fine. WA was working on iOS 9 until yesterday.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. viewfly

    viewfly Mobile RF Advisor
    Senior Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    785
    My Phone:
    iPhone 6S Space Grey
    Wireless Provider(s):
    AT&T; Tmobile SIM only
    I still have access denied. Only WA, not Macrumors or iMore, as examples.

    So it doesn't appear to be a IOS issue.
     
  13. viewfly

    viewfly Mobile RF Advisor
    Senior Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    785
    My Phone:
    iPhone 6S Space Grey
    Wireless Provider(s):
    AT&T; Tmobile SIM only
    What I see.
     

    Attached Files:

  14. charlyee

    charlyee Ultimate Insanity
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    10,725
    Cell Tower Picture Gallery:
    135
    Likes Received:
    1,483
    Location:
    SE Wisconsin
    My Phone:
    iPhone X
    Wireless Provider(s):
    at&t/Airtel/Turkcell
    @viewfly, The Android users dmapr & QLR do not have this problem, hence it is an iOS issue for WA/Tapatalk.

    As for other forums, as for other forums as both budney I and posted, no problems accessing them.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. viewfly

    viewfly Mobile RF Advisor
    Senior Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    785
    My Phone:
    iPhone 6S Space Grey
    Wireless Provider(s):
    AT&T; Tmobile SIM only
    I mean it's an iOS/WA and not an iOS/Tapatalk issue.

    We need to get JFB an iPhone so he sees these problems first hand
     
  16. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    There is a problem with the last Tapatalk upgrade (the part on the server). I tried to revert to the previous version, but it is not possible. I submitted a ticket to Tapatalk, but I'll have to wait until they push out a new version -- should be soon. Possibly the reason some other forums are still OK is that they did not install the problem upgrade.

    By the way, I do see the same notice as Gamer03's post on my Android. Doing what it says does not fix the issue.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    charlyee and budney like this.
  17. budney

    budney Resident Headbanger
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    6,239
    Cell Tower Picture Gallery:
    14
    Likes Received:
    341
    Location:
    Eugene, OR
    My Phone:
    iPhone 6s+
    Wireless Provider(s):
    AT&T
    I figured it was the server update that messed things up once I found that other forums were working. Hopefully Tapatalk get the fix out soon.

    Also the notification page is not working in the app, but that is on Tapatalk to fix. Reading on Twitter yesterday they were having issues with notifications.
     
  18. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    I just installed a new Tapatalk update. Please let me know what you see. :nailbiting:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    palandri likes this.
  19. viewfly

    viewfly Mobile RF Advisor
    Senior Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    785
    My Phone:
    iPhone 6S Space Grey
    Wireless Provider(s):
    AT&T; Tmobile SIM only
    Works!!!!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  20. charlyee

    charlyee Ultimate Insanity
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    10,725
    Cell Tower Picture Gallery:
    135
    Likes Received:
    1,483
    Location:
    SE Wisconsin
    My Phone:
    iPhone X
    Wireless Provider(s):
    at&t/Airtel/Turkcell
    It works! It works! It works! :D

    Thank you very much Joe.




    Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  21. budney

    budney Resident Headbanger
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Messages:
    6,239
    Cell Tower Picture Gallery:
    14
    Likes Received:
    341
    Location:
    Eugene, OR
    My Phone:
    iPhone 6s+
    Wireless Provider(s):
    AT&T
    Thanks Joe! Looks to be working well now.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  22. dmapr

    dmapr Gold Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    5,034
    Likes Received:
    1,002
    Location:
    Bay Area, CA
    My Phone:
    Pixel XL
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless; MTS
    Still works :D
     
  23. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    Good to hear it is working! :headphone:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  24. viewfly

    viewfly Mobile RF Advisor
    Senior Member

    Joined:
    Jun 22, 2003
    Messages:
    5,910
    Likes Received:
    785
    My Phone:
    iPhone 6S Space Grey
    Wireless Provider(s):
    AT&T; Tmobile SIM only
    I do appreciate that this started trying to fix the long refresh times on Tapatalk, compared to other forums. I haven't been able to determine if there is an improvement yet. I'll give it a few days.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     

Share This Page

Copyright 1997-2018 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

Positive SSL
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice