Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

System Update??

Discussion in 'Alltel Forum' started by 56yankee, May 27, 2009.

  1. 56yankee

    56yankee New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Killeen, Texas
    Anyone else hit by Alltel's wonderful system updates? I received both a letter and several text messages instructing me how to update my phone today. My son tried and has been having a hissy fit because it doesn't work. So did I, minus the hissy fit. If it doesn't work, they then instruct you to contact Alltel Customer Service via landline - because your cell phone no longer works! But I no longer have a landline! So now what? I'd appreciate any help.
     
  2. bandit390

    bandit390 Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Location:
    World Wide Web
    My Phone:
    Blackberry Storm
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    If your talking about the min change. Then from your phone dial *228 and choose the option for activation.

    Also, you should always be able to contact alltel by dialing 611
     
  3. 56yankee

    56yankee New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Killeen, Texas
    Yes, those were the instructions we followed, and no, 611 is not working either. What is a min change please? Thanks.
     
  4. MrObvious

    MrObvious Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    599
    Likes Received:
    4
    Location:
    Hutchinson, KS
    Hmm odd. You may have to go to a store to manually program it.
     
  5. bandit390

    bandit390 Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Location:
    World Wide Web
    My Phone:
    Blackberry Storm
    Wireless Provider(s):
    Verizon
  6. 56yankee

    56yankee New Member

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Killeen, Texas
    Thanks, should have checked Wiki myself, never realized it was that detailed. Yes, we did shut off the phones and try again, *228 originally got the response that the automatic update didn't work, and subsequent attempts got a busy signal; another option, *22896, also didn't work. The offspring has gone down to the retail store to see what's up. I like this forum, y'all are quite helpful!
     

Share This Page

Copyright 1997-2018 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

Positive SSL
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice