Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

No more data roaming in Eastern Ky ?

Discussion in 'Sprint Forum' started by Hatingstupidpeople, Dec 27, 2008.

  1. Hatingstupidpeople

    Hatingstupidpeople New Member

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Eastern Kentucky
    New to this site guys but I have a huge problem. My buddy and I have the Sprint Samsung Instinct for more than 6 months we could use the web browser ( News, Sports , Email , etc) while roaming and hitting the Applachian Wireless towers in Pikeville, Phelps and South WIlliamson . On Tuesday the 23rd of December something changed. We can make calls and text message but NO web service . I have called sprint about 7 times they are saying its a A.W. tower problem , I have called A.W. and they are saying nothing has changed on their end. PLEASE help me below are some things I have info on

    My Web browers works great on a Sprint tower this only happens on a A.W. tower

    My other friend has ALLTELL and she CAN use the web while roaming on A.W. tower

    A.W. customers are not having any problems accessing the web ( only Sprint customers are having problems)

    All contracts are intact and active

    Any info would help
     
  2. QLR

    QLR RIP Note!
    Senior Member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    4,003
    Cell Tower Picture Gallery:
    47
    Likes Received:
    625
    My Phone:
    Samsung Galaxy S8+
    Wireless Provider(s):
    VZW, AT&T based Tracfone, T-Mobile
    Maybe there is some feature setting missing from your account (or phone)? Another possibility is that Sprint has blocked your ability to data roam onto Appalachian because of heavy data usage.

    Taken from Terms & Conditions
    Perhaps someone else has another explanation?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. badtux

    badtux New Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Location:
    Santa Clara CA
    I've never been able to do data roaming with Sprint :(. Only time I've ever gotten data service with Sprint is in a Sprint service area. So apparently Sprint has a corporate policy in my area (California and Nevada) of not having a data roaming agreement with other providers, and it's now spread your way.
     

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice