Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

No "Connections settings" link on t-mobile phone

Discussion in 'NOKIA' started by mtnlion44, Feb 20, 2005.

  1. mtnlion44

    mtnlion44 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,

    My phone was stolen recently and i purchased a t-mobile branded nokia 6800 to use w/ my att acct. I unlocked the phone, put in the new sim and had no trouble getting the voice to work, however i can not seem to get into mmode (att GPRS) . I tried having the browsing settings message sent to me ( from both nokia and att site )but it is either not being sent or the phone is unable to read the setting.I would enter the setting manually, but there is no "connection settings" selection under the "services" menu item on this phone. I was hoping the OTA msg. would add the connection settings option in, but alas no msg. Any ideas. Thanks very much in advance!

    Matt
     

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice