Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

motorola v60i ringtones please???????????

Discussion in 'Apps ~ Ringtones ~ Games ~ Wallpapers ~ Mods' started by rayauthentics, Oct 11, 2002.

  1. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I am getting so freakin mad... On my Motorola V60i, I can't find any ringtones for it, and if I do fine some rintones for it, there is either a 4 or a 0 in it, and there is no possible way to put a 5, 0, or 4 in it...[​IMG]
     
  2. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
  3. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ok... I am so lost... Could you give me like a complete walkthrough or something, before I throw my damned phone. On Mission Impossible, I don't exactly get all the purple, gray numbers, etc.
     
  4. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    And the highest fargin number it goes to is 3.
     
  5. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
  6. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Just the purple?
     
  7. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ok, let me see if I'm doing this right. This is what I do. Menu<Settings<Ring Styles<My Tones<[New Tone]<Notes
     
  8. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Read this page is explains how to put in the tones.

    http://mywebpages.comcast.net/rifraf/howto.htm

    It shows what #'s to type to get each music note.


    Yes on mrtones.com you just type the purple. Wait a second between groups when typing to make sure they are going in properly.
     
  9. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I get it now, thanks ALOT, truly.
     
  10. Biggy

    Biggy New Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I don't understand the gray letters next to the purple numbers on the mrtones website. On my phone (v60i) when i press 0 once, a zero appears. Well on the website it has the purple numbers, and on some of them the last number is 0, which on my phone will come out as a 0 when I press it once, but the gray letters next to them say it should be a q????? I don't understand this shouldnt it be a gray letters have a 0 instead of a q at the end???? I am very confused, someone please help?

    For example: website keypress says 11330 2Eq (remember i have a v60i motorola phone)

    on my phone it comes out like this, I press 1,1,3,3,0 which shows .e0

    IT DOES NOT MATCH UP TO THE GRAY, CAN SOMONE EXPLAIN WHAT I"M DOING WRONG?!?!
     
  11. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    I just typed 11330 on my v60i and I got 2Eq as the output. Not sure whats wrong with your phone or maybe its the way you are doing it.
     
  12. Biggy

    Biggy New Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Well I keep trying it but it does not work? Can you please tell me EXACTLY what you press and how many times and spaces to get this? Do you press 1,1,3,3,0, one after another? The only way I get a 2Eq to come out is if I press 2222 (2 four times), then 33 (3 two times), and then I have NO CLUE as to where the q comes at the end???? Can you help me?
     
  13. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    just type 11330 with no pauses, just type those 5 #'s
     
  14. Biggy

    Biggy New Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I can't even get a capital E in the phone, the only E i get is a lowercase e by pressing 33 (3 two times)???
     
  15. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Are you typing them into the line that says:

    "Notes:_________________"
     
  16. Biggy

    Biggy New Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yes I am, on my v60i phone I go to menu, then ring styles, then my tones, and then [new tone], the I type them in the Notes:____________ ????
     
  17. DarthSidious6969

    DarthSidious6969 New Member

    Joined:
    Dec 23, 2002
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    OK, I'm asking lots of questions, after this one, I'll STFU. How do I make the music I just made, into when I get called and thats what it sounds like... Or is it possible?
     
  18. Biggy

    Biggy New Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Muxx,
    For example, when I type 3333 00 22 2222 000 11 44 7 in my phone I get 3*b2#.4r
    Tell me if you get the same thing when you type that in your phone?
     
  19. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    3hB2w2R#
     
  20. Biggy

    Biggy New Member

    Joined:
    Dec 18, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Muxx,
    If I put this ringtones in my phone it works

    221 221 7 3333 00 5 222 3333 7 3333 4 2222 7000 333 # 3333 7 3333 22 3333 744 75 000 333 # 3333 744 75 333 2222 33 2222 4 3333 7 3333 000 2 3333 7 3333 4 3333 7 3333 000 333 2222 733 # 3333 75 000 333 # 3333 75 4 3333 75 000 333 2222

    and it comes out to look like this on my phone

    b1b1r3*5c3r3g2r2#f3r3b3r4r5#f3r4r5f2e2g3r3#a3r3g3r3#f2r2e3r5#f3r5g3r5#f2

    This works for my v60i phone and looks exactly the way it comes out when I press those sequence of numbers. There are NO capital letters or anything like those gray letters next to the purple numbers on the mrtones website. Is this converted or something, why can I put those kind in my phone correctly, but not the ones on the mrtones website?
     
  21. muxx

    muxx Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Nov 20, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Either you are doing something wrong or something is wrong with your phone. Everyone I know who has a v60i uses mrtones.com with no problems.
     
  22. makaveli2003

    makaveli2003 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    can somebody make any jay-z songs for the v60i or the bone thugs n harmony-crossroads. thanx
     
  23. LisaM

    LisaM New Member

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have a v60i and i have found that the few ringtones that i have put in sound really slow. The only one i have found so far that sounds awesome is the Godfather Theme Song

    1140 1112220 370 30 2220 370 2220 30 2220 11470 270 400 440 40 1112220 370 30 2220 370 2220 30 2220 1140 33370 33300 440 3330 470 220 111300 440 113330 470 220 11122200 440 112220 370 270 470 40 270 470 470 40 40 1220 1122200

    I got it from universal-ringtones. they have tons of songs for the v60
     
  24. bobolito

    bobolito Diamond Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    May 3, 2002
    Messages:
    12,735
    Cell Tower Picture Gallery:
    50
    Likes Received:
    53
    Location:
    in front of my computer
    My Phone:
    iPhone SE
    Wireless Provider(s):
    T-Mobile
    Wow! this is the neverending thread!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  25. rfh1234

    rfh1234 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2002
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Mr ringtones doesn't work for the newer V60i's with the new composer. I got the same thing as you. The keypresses are different. There is nothing wrong with your phone. Download the "coding workshop" at http://www.codingworkshop.com/ringtones/index.html then search google for the serial number. I got it on the first website google returned. Then you can go to tons of sites, including this one, and search for rttl files. just type "rttl ringtones" in google, or here too. Find the songs you want. Copy the rttl text by selecting it and pressing copy. Paste it into the converter and press convert. If the song sounds slow then just fiddle with the number at the beginning of the rttl text ie. (this is the Flinstones)

    Flintstones[​IMG]=4,o=5,b=200:g#,c#,8p,c#6,8a#,g#,c#,8p,g#,8f#,8f,8f,8f#,8g#,c#,d#,2f,2p,g#,c#,8p,c#6,8a#,g#,c#,8p,g#,8f#,8f,8f,8f#,8g#,c#,d#,2c#

    see after "Flinstones" it says d=4, o=5, b=200 ??? (Actually the "d" turns into a stupid smiley face on this forum because it is right beside the semi-colon and the forum thinks it's supposed to be a smiley, but the smiley face is supposed to be a "d") Well if you simply change the 200 to a higher number like 220 or 240 or whatever & the song goes faster. If you lower that number the song goes slower. If you get it to sound right to your ears, then press convert and put it in your phone. If it still sounds slow on your phone, change the number to a higher number and try again. Sometimes I have to make it sound a little fast on my computer for it to sound perfect when I hear it on my phone. BTW, I raised the 200 from 100 and I like the way it sounds, maybe just a little fast. You might like it at 180 or even 100 (Whatever you like)

    By the way, if you do get the password etc and you LIKE the software, SEND the measly $12.00 to the person who made it. It is well worth it and will make life easy for you.

    PS. In my opinion only, I think it works alot better than the free converter advertised on this site, not to take anything away from the guy who made that software. His is OK for what it is but the "coding workshop" is pretty damn good & I'm sending my money
     
  26. sk171

    sk171 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Pls can u convert this from v60 to v60i?

    Godfather:
    1140 1112220 370 30 2220 370 2220 30 2220 11470 270 400 440 40 1112220
    370 30 2220 370 2220 30 2220 1140 33370 33300 440 3330 470 220 111300
    440 113330 470 220 11122200 440 112220 370 270 470 40 270 470 470 40 40
    1220 1122200

    Star Wars:
    1122200 333000 400 470 270 47000 22200 2220 33300 40 470 2220 470 2220
    1112220 1127000 22200 33300 40 470 3330 1112220 11470 111333000 1133300
    470 40 3330 11122200 2220 11470 3330 22200 2220 2220 2220 33300 3330
    3330 3330 33300

    The Simpsons:
    11122200 3300 333700 20 400 3300 22200 1120 33370 33370 33370 4000 4400
    33370 33370 33370 40 2700 1112220 22200 3300 333700 20 400 3300 22200
    1120 33370 33370 33370 4000 4400 33370 33370 33370 40 2700 1112220
    112220 2220 2220 2220

    Indiana Jones:
    113300 440 3330 40 440 111222000 440 11300 440 330 333000 4400 400 440
    20 220 440 111333000 4400 11200 440 220 111222000 3000 33000 113300 440
    3330 40 440 111222000 4400 300 440 330 333000 11400 440 40 1113300 440
    300 440 1140 1113300 440 300 440 1140 11133300 440 3300 440 30 222000


    Thanks
    SK
     
  27. WrX2nV

    WrX2nV New Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i'm having this problem too! anyone out there with a solution?
     
  28. Neighborkid

    Neighborkid New Member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Does anyone have DaRude Sandstorm for the V60i i have been searching for it forever and any help would be awesome.
     
  29. green1074

    green1074 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    When I type 11330 on my V60i I get .e0..Do you know why?
     
  30. Cm4

    Cm4 Member
    Senior Member

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    yall this is my 1st post and i'm disapointed. all of the ringtones that yall post are slow is there a way to speed them up?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice