Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

Installed SSL certificate for HTTPS

Discussion in 'The WirelessAdvisor Community' started by JFB, Feb 23, 2016.

  1. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    I just configured and installed an SSL certificate, so now the forums will use HTTPS.
    You should see a green lock and green https in the address bar. It means communications between you and the forums will be encrypted.

    I'm not seeing any problems, but if you do please let me know here.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    dmapr likes this.
  2. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    Seems that making this change has caused people to be logged out and must login again.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. charlyee

    charlyee Ultimate Insanity
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    10,725
    Cell Tower Picture Gallery:
    135
    Likes Received:
    1,483
    Location:
    SE Wisconsin
    My Phone:
    iPhone X
    Wireless Provider(s):
    at&t/Airtel/Turkcell
    Not sure if it is related but I cannot log in from Tapatalk.

    Thanks
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. charlyee

    charlyee Ultimate Insanity
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    10,725
    Cell Tower Picture Gallery:
    135
    Likes Received:
    1,483
    Location:
    SE Wisconsin
    My Phone:
    iPhone X
    Wireless Provider(s):
    at&t/Airtel/Turkcell
    Seems to be working now.


    Sent from my iPhone.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. JFB

    JFB Gold Senior Member
    Administrator Super Moderator

    Joined:
    Jan 1, 1998
    Messages:
    5,196
    Cell Tower Picture Gallery:
    7
    Likes Received:
    782
    Location:
    New Jersey, USA
    My Phone:
    Essential PH-1
    Wireless Provider(s):
    Simple Mobile (T-Mobile MVNO)
    Good! I was just trying it now myself.

    MOTO X
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. palandri

    palandri Former Palm Guy
    Senior Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    2,024
    Likes Received:
    634
    Location:
    Chicago
    My Phone:
    Nexus 6P
    Wireless Provider(s):
    Project Fi
    I was having trouble logging in from my laptop using the Chrome and Firefox browser. I would click login and no login window would show up. It all seems fine now
     

Share This Page

Copyright 1997-2018 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

Positive SSL
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice