Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

installed flashing lights but....

Discussion in 'All Other Brands of Wireless Phones' started by BorderColliesRbest, Apr 12, 2004.

  1. BorderColliesRbest

    BorderColliesRbest New Member

    Joined:
    Apr 12, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    they only work when i put the battery in. How come? How do i get the lights to work at any time? The blue lights still come on all the time but not the flashing lights.
    It is a kyocera rave ke433.
    thanks!!
     
  2. BorderColliesRbest

    BorderColliesRbest New Member

    Joined:
    Apr 12, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    SOMEBODY ANYBODY- PLEASE GIVE ADVICE!!!!!!!!!!!
    ~~~~~PLEASE~~~~~~
    @------->-------------
     

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice