Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

HTC Mogul

Discussion in 'Alltel Forum' started by Yourcongressman, Jul 10, 2008.

  1. Yourcongressman

    Yourcongressman New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Location:
    Saint Peter, MN USA
    My Phone:
    Samsung U490
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    HI,

    I was wondering how hard it would be to change a HTC Mogul for qwest to Alltel. Thanks in advance for your help or suggestions.
     
  2. Yourcongressman

    Yourcongressman New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Location:
    Saint Peter, MN USA
    My Phone:
    Samsung U490
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    Nobody knows? OH dear, I guess its off to HoFo
     
  3. bandit390

    bandit390 Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Jul 12, 2007
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Location:
    World Wide Web
    My Phone:
    Blackberry Storm
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    Tell them you want to change the esn and give it to them. Program your mdn and min in the phone. There you go.

    Of course if you tell them its a qwest phone, then I wouldn't expect them to change it.
     
  4. bikebryan

    bikebryan Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    531
    Likes Received:
    16
    Location:
    Northeast Kansas
    And, as most of us ASK what the make/model of the phone is now before we do the esn change, your chances are very low.
     
  5. MOTOhooligan

    MOTOhooligan Former Mobile Data Addict
    Senior Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    6,695
    Cell Tower Picture Gallery:
    21
    Likes Received:
    34
    Location:
    A Dead Zone
    My Phone:
    Motorola XT1929-17
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    You can activate it but only the voice and text would work. Data and MMS won't work and what's the point of having a PPC6800 if you can't use the data features? It makes sort of a lousy phone.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. strunke

    strunke .:|Always Covered|:.
    Senior Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    1,794
    Likes Received:
    6
    Location:
    BVR
    My Phone:
    Blackberry 8230, KRZR K1m
    Wireless Provider(s):
    Alltel, T-Mobile, Sprint, Centennial
    Yeah overall it's probably not worth it because the data won't work unless you find the way to convert it. You can flash it with an Alltel ROM of course. But data would still be an issue. I know there is a way. But you could probably sell that one for an already Alltel version...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...

Share This Page

Copyright 1997-2018 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

Positive SSL
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice