Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

Edge?

Discussion in 'T-Mobile Forum' started by Jordan2005, Oct 2, 2006.

  1. nKrypteD1

    nKrypteD1 Software Architect
    Senior Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    1,606
    Cell Tower Picture Gallery:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Atlanta, GA
    My Phone:
    Motorola Droid X
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    Re: Edge? Maybe!!!!

    You're a recent overlay, it'll take a little while to stabilize I still bounce back to gprs quite a bit with the local tower since they overlaid edge here 3 weeks ago. The edits are another discussion, you just need PHM Registry Editor, google it it's free.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. SmArTeStChIlD421

    SmArTeStChIlD421 Silver Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    3,869
    Likes Received:
    3
    Location:
    Reading, PA
    My Phone:
    Blackberry 8830
    Wireless Provider(s):
    Sprint
    well im not good with phone mods but if it has been switching back and forth between G and E then that means that they are in the process of putting it in......they're probably testing and fixing probs.........typical upgrade process
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. EdwardP

    EdwardP Bronze Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Jul 28, 2004
    Messages:
    1,170
    Cell Tower Picture Gallery:
    3
    Likes Received:
    4
    Location:
    Boston, MA
    My Phone:
    Android
    Wireless Provider(s):
    T-Mobile (Deutsche Telekom)
    WAP test results with Nokia 6101:

    6 kbit/sec
    (1,101)s latency
    3.418 d/l time

    It would not do the HTML test because it indicated the phone did not fully support JavaScript.

    Obviously, this is not EDGE speeds.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. paulmac

    paulmac Senior Member
    Senior Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    416
    Likes Received:
    20
    Location:
    Upstate NY
    My Phone:
    Bionic - Rooted
    Wireless Provider(s):
    Verizon
    Having recently switched from Cingular to T-Mobile was a little disappointed that they do not have edge in the area I live. My BB 8100 shows GPRS, they claim they are updating hopefully soon. I know I have seen EDGE on my daughters sidekick on occasion, so there must be some EDGE T-Mobile signal in the area. Hopefully in upstate NY (90 miles north of the City that I believe has EDGE) upgrade will happen soon.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice