Welcome to Our WirelessAdvisor Community!

You are viewing our forums as a GUEST. Please join us so you can post and view all the pictures.
Registration is easy, fast and FREE!

Continental Ringtone

Discussion in 'Apps ~ Ringtones ~ Games ~ Wallpapers ~ Mods' started by ofrodo, Sep 20, 2006.

  1. danijake

    danijake New Member

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Nevermind!
     
  2. MotoGenius

    MotoGenius New Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago

    Can you get the Siren Ring tone as well. I have a friend who wants it and I can't get it off my phone.

    MotoGenius:loony:
     
  3. Heavy Fluid

    Heavy Fluid Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    173
    Likes Received:
    3
    Location:
    Midwest
    My Phone:
    BlackBerry 9630
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless
    I can try, although I make no promises.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. MotoGenius

    MotoGenius New Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago
    Thanks Heavy Fluid

    Moto
     
  5. theservicegroup

    theservicegroup New Member

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Florida
    Just got a Sprint V3M. Iam dissappointed that it doesn't have the continental
    ringer as an option. I have tried to do the SEEM editing as posted in other threads. The phone now loads the seem and indicates that continental, classic, etc are enabled, but when trying to set ringers, they are not listed as options. Those annoying jingles that are loaded by sprint are all that are there. Anyone have any ideas? I have downloaded the continental ringer to my laptop. I tried e-mailing to my phone, but sprint pcs mail wont allow me to open the attachment. I'm out of ideas. Any assistance would be greatly appreciated.
     
  6. MotoGenius

    MotoGenius New Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago
    You can put the ring tone on your phone in two ways. Via a bluetooth capable computer. Go to http://www.hellomoto.com/support and search Razr V3m-Sprint. Search Use my own ring tones. There they will give you the ways.

    1. Bluetooth via a computer (put in the audio folder on the phone)
    2. Motorola Phone tools
     
  7. Menduo

    Menduo New Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  8. sloan47

    sloan47 New Member

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Wow, thank you very much! You saved me the trouble of digging my old v360 out and going through the hassle of getting it off the phone! :)
     
  9. submerged78

    submerged78 New Member

    Joined:
    May 12, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    KUWAIT
    My Phone:
    MOTOROLA V6XX
    thank you for the ringtone:)
     
  10. DINGBAT

    DINGBAT New Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    NOWHERE
    thanks guys made my boss real happy. I downloaded it to my PC but what do I do next??
     
  11. Jay2TheRescue

    Jay2TheRescue Resident Spamslayer
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 17, 2002
    Messages:
    12,400
    Cell Tower Picture Gallery:
    158
    Likes Received:
    430
    Location:
    Northern Virginia
    My Phone:
    Pixel 4a 5G
    Wireless Provider(s):
    AT&Tingular 310-410
    Now upload it to the phone via either USB cable or Bluetooth. Depending on the version of your phone you may also need Motorola's MPT software.

    -Jay
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. DINGBAT

    DINGBAT New Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    NOWHERE
    i have a blackberry pearl. Tried the USB cable but not sure how to upload. Please help I'm a real Dingbat
     
  13. Jay2TheRescue

    Jay2TheRescue Resident Spamslayer
    Super Moderator Senior Member

    Joined:
    Dec 17, 2002
    Messages:
    12,400
    Cell Tower Picture Gallery:
    158
    Likes Received:
    430
    Location:
    Northern Virginia
    My Phone:
    Pixel 4a 5G
    Wireless Provider(s):
    AT&Tingular 310-410
    Sorry, I don't know how to do that on BB's. My expertise is with Moto's.

    -Jay
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  14. Heavy Fluid

    Heavy Fluid Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    173
    Likes Received:
    3
    Location:
    Midwest
    My Phone:
    BlackBerry 9630
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless
    Well, with that BB, you could try emailing it to yourself. I believe that you can only do OTA downloads for ringtones on the Pearl. My wife had one, and we used to just Bluetooth them to her phone, so that is the only way that I know of.

    You may want to try www.blackberryforums.com for further assistance.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  15. deltafootin

    deltafootin New Member

    Joined:
    May 20, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tracy Ca
    Thanks,I missed the Continental too,the razrv3xx didn't have it.
     
  16. milla

    milla New Member

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hey I am trying to put the continental ring tone on my Samsung sync phone is is there a way to upload it from the mp3 posted on this fourm

    thank you so much for your help

    mike
     
  17. Heavy Fluid

    Heavy Fluid Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    173
    Likes Received:
    3
    Location:
    Midwest
    My Phone:
    BlackBerry 9630
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless
    Well, you can try using a USB cable, or purchasing an inexpensive Bluetooth dongle, and just using Bluetooth to send it over. I find that to be the easiest way. Your phone may have come with a USB cable, so that may be the cheaper route for you to go.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  18. MotoGenius

    MotoGenius New Member

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Chicago
    Okay now I would like Siren and Provincial please
     
  19. DMcK

    DMcK New Member

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    NYC
    First post to these forums! Just wanted to give a heartfelt "THANKS" to Heavy Fluid for the Continental ringtone. Annoying how the cellphone co's seem to think a simple, audible tone that people are used to is out of fashion. I'll be checking back to see if you have any luck with Siren; it's the only alarm clock tone that can actually wake me up!
     
  20. Hgnz1

    Hgnz1 New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Illinois
    Siren ringtone:
    Police.mp3
     
  21. edubois

    edubois New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Location:
    West Glenville, NY
    OMG thank u so much!!
    ever since my razr died ive wanted this tone but couldn't find it
    i joined this forum specifically because of that!!!

    Thanks!!
     
  22. Hgnz1

    Hgnz1 New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Illinois
    :biggrin: So glad I could make your day.
     
  23. edubois

    edubois New Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Location:
    West Glenville, NY
    haha actually i was talking about the "continental" ringtone, but the siren one is great too :)
     
  24. Hgnz1

    Hgnz1 New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Illinois
    Ahh geeeze...sorry. :O And thank you. lol
     
  25. Heavy Fluid

    Heavy Fluid Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    173
    Likes Received:
    3
    Location:
    Midwest
    My Phone:
    BlackBerry 9630
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless
    You are welcome. :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  26. lyssa6714

    lyssa6714 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    heavy fluid- thank you so much for the continental ringtone! i got the new razr after having the old one and i missed that ringtone so much. thanks again!
     
  27. Heavy Fluid

    Heavy Fluid Junior Member
    Junior Member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    173
    Likes Received:
    3
    Location:
    Midwest
    My Phone:
    BlackBerry 9630
    Wireless Provider(s):
    Verizon Wireless
    You are welcome, glad that I could help.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  28. Charly182

    Charly182 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    wow, thank you all! now i can use the tones (continantal & classic) on my blackberry 8800!
    (if you receive more than 20 calls per day a classical ringtone is the best you can get!)

    but the tones are very loud, aren´t they?

    i allready turned the ringtone-volume down on the lowest step but it still hurts in my ear.

    can somebody turn the tones a little more quite by a software or else?

    thank you.
     
  29. dorian1979

    dorian1979 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    USA
    I used both the Continental.mp3 and Classic.mp3 found on this threat and when loaded to my W385 there is only 1 volume level... Any idea why or how to change that? I tried loading them as mp3 as well as mid files. Same thing.. Any help would be appreciated! Thanks.
     
  30. maita07

    maita07 New Member

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Las Vegas, NV
    My Phone:
    BlackBerry Curve 8310
    Wireless Provider(s):
    AT&T
    Wow, I'm glad I found this! It was my ringtone on my old RAZR, but I got a Blackberry and none of default tones come close. Awesome. Thanks.
     

Share This Page

Copyright 1997-2022 Wireless Advisor™, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice