Results 1 to 5 of 5

Ringer Not Working?

Hey all, I have the LG VX4400. For some reason, when I receive a call, all I get is the vibration. ...

  1. #1
    Shoulda joined long ago!
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3

    Default Ringer Not Working?

    Hey all,

    I have the LG VX4400. For some reason, when I receive a call, all I get is the vibration. I have tried changing the manner-mode, changing ringers, and checking the volume. I don't know what else to do. Has anyone else had this problem? I was able to hear the ringers as I was changing them, so i know my speakers work.

    Thanks in advance,

  2. #2
    Fresh Member
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    35

    Default Ringer Not Working?

    You don't have the phone set on "vib & high" by any chance?

    You'd assume the phone would both ring and vibrate on that setting, but it's not the case. That setting makes it vibrate 3 times and then ring. Because Verizonicon's voicemail kicks over in 3 rings, the phone never rings. If you want to use this setting you can call *611 and ask them to set your voicemail to 5 rings or so... They did so for me with no problem, the rep was even happy to find out that it would correct the problem as she had just gotten the phone [img]i/expressions/face-icon-small-happy.gif[/img]


  3. #3
    Shoulda joined long ago!
    Threadstarter

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3

    Default Ringer Not Working?

    coop,

    thanks for your reply.. that didn't work either.. I tried all of my ring levels.. it still just vibrates. I had this happen once before, but I found out, it was because I set my answering machine speaker to on. Once I turned it off, it worked.. however, it "is" off now, and still nothing..

  4. #4


    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    394

    Default Ringer Not Working?

    Reset your phone. (Menu, 8, 4, put your security code/ last 4 digits of your cell #, 6)
    You don't loose any data. It will just reset everything to the default.

  5. #5
    Shoulda joined long ago!
    Threadstarter

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3

    Default Ringer Not Working?

    Actually,

    I got it working this morning. I had turned it off while it was charging, then when I turned it back on, I noticed that it said the service area was changed. Don't know why it was saying that. I know I was in an area over the weekend, where it had switched to analog, but that was almost a week ago. Anyway, I started messing with the services; switching it from A, to B, to Home. All of a sudden, it started working. Really strange. Could I just have a faulty phone?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WAP IP 207.232.099.109 working
    By Oppie in forum LG Electronics
    Replies: 7
    Last Post: 03-17-2004, 8:13 PM
  2. WAP not working
    By nathanallen14 in forum LG Electronics
    Replies: 9
    Last Post: 03-16-2004, 4:43 PM
  3. 3585i - Ringer stopped working
    By NokiaKrazy in forum NOKIA
    Replies: 7
    Last Post: 08-27-2003, 7:54 PM
  4. Replies: 10
    Last Post: 07-16-2003, 10:26 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 05-18-2003, 1:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

About Us | Advertising | Privacy Statement | Legal | Press | Feedback/Contact


Forum feeds:         Add to Google Reader or Homepage

Copyright 1997-2014 Wireless Advisor, LLC. All rights reserved. All registered and unregistered trademarks are the property of their respective holders.
WirelessAdvisor.com is not associated by ownership or membership with any cellular, PCS or wireless service provider companies and is not meant to be an endorsement of any company or service. Some links on these pages may be paid advertising or paid affiliate programs.